Workshops

Barista Skills

Bij de workshop Barista Skills leer je hoe je de lekkerste koffie kunt maken met een espresso apparaat. Stap voor stap nemen we je mee in het maken van alle koffies op onze kaart. Horen, zien en doen zijn hierbij de sleutelwoorden. Welkom bij De Barista Workshop! Dit kan op locatie of in DownTown Veenendaal.

Contact

Latte Art

Wil je ook zo graag figuren leren maken op een cappuccino? Leer met onze Latte Art workshop hoe dit kan. We komen op locatie of je kunt je opgeven voor een cursus die gepland staan in DownTown.

Contact

Thee workshop

Er is zoveel meer te vertellen over thee. In een gezellige workshop van minimaal 2 uur in de vorm van een kwis en High Tea vertellen we alles over en thee en laten we je van alles ervaren binnen de wereld van thee. Deze workshops kunnen gegeven worden vanaf 4 tot 30 personen. Leuk voor een personeels- of een vrijgezellenfeest, of juist een activiteit als een familiedag of een kerkdag. Neem contact met ons op voor alle informatie.

Contact

Uitgebreide Barista Workshop

Er zijn zoveel verschillende zetmethoden waarmee je heerlijke koffies kunt bereiden. In deze workshop gaan we op verschillende manieren koffies zetten. Zo gaan we onder andere aan de slag met de Chemex, de Cafetière, de moka express en natuurlijk de espressomachine.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ook goede koffie op uw event?

Neem contact op voor al onze mogelijkheden!