Over Fier

Fier koffie en thee is in 2014 gestart. In dat jaar zijn we begonnen met één Piaggio Ape en zijn we met enthousiasme vooral de markten op gegaan om bekendheid te krijgen. In een korte tijd werden we steeds meer voor uiteenlopende evenementen gevraagd. We gingen van verschillende feestjes naar bedrijven en stonden op fairs en festivals. Juist de variatie in al deze evenementen smaakte naar meer. Nu, vijf jaar later, mogen we met twee Piaggio Ape’s op pad en daarbij ook nog een extra uitschenkpunt op een verrijdbare bar. Hierdoor kan Fier koffie en thee op meerdere evenementen tegelijk bedienen, maar ook op één plek grote groepen gasten van koffie en thee voorzien. Wij staan bekend om onze snelheid bij het bereiden van de koffie, zonder aan kwaliteit in te leveren. Met veel enthousiasme breidt Fier koffie en thee zich langzaam uit. Dit jaar kijken we uit naar een intensieve samenwerking met Downtown in het centrum van Veenendaal, waar iedereen op een vaste plek van onze koffie en thee kan genieten.

Onze mobiele espressobar

Onze Piaggio Ape`s kunnen elk evenement van extra glans voorzien. Met hun authentieke uitstraling zijn ze blikvanger waar dan ook.

Ons doel

Wij willen op elk evenement de gasten verblijden met de lekkerste koffie en thee. Waar we ook zijn, we brengen een lach en een praatje met ons mee. Ook is het geweldig om te zien hoe jouw eigen kopje koffie met liefde en ambacht voor je wordt klaargemaakt.

Lekkerste koffie

Met liefde voor u gemaakt

Heel Nederland

We komen door heel Nederland op uw locatie

Met liefde gemaakt

Ambacht, sfeer, enthousiasme

Pure kwaliteit

Prachtige melanges en verse producten

Wat onze klanten vinden

Kitty is ontzettend enthousiast en professioneel. Heerlijke koffie en goed ingespeeld op de omgeving/publiek. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Moniek - Nijmegen
Fier koffie&thee is een bedrijf met passie voor hun vak. Ze schenken heerlijke koffie en thee. Het is elke keer weer een genot als ze op één van onze bruiloften of evenementen staan. Zeker een aanrader. Het maakt het ontvangst of de koffiemomenten helemaal compleet.
Lieke - Veenendaal
Bekijk al onze reviews