Het gaat gebeuren…

Geschreven door Kitty Wieman

En dan tóch… Het staat te gebeuren! Na 8 jaar vooral op verschillende locaties staan ga ik me een beetje ‘settelen’.
Vanaf maart heb ik een eigen pandje in Veenendaal. Het is géén barista bar of een lunchroom, maar een pandje waar ik ál mijn voorraad kwijt kan, waar ik mijn creativiteit kwijt kan in de vorm van pakketten en natuurlijk de workshops. Eindelijk. Eindelijk een eigen stekkie waar ik helemaal los kan gaan en ik het werk ook even achter me kan laten in plaats van elke dag ermee bezig te zijn. Thuis is dan thuis en werk is op mijn werk.

Waar kijk ik nu dan het meest naar uit? Dat alles weer losgaat! De evenementen weer mogen plaatsvinden, de mensen mij kunnen opzoeken in mijn pandje waar ik op dinsdag en donderdag hoop te zijn; waar iedereen even langs kan komen voor een praatje, een goeie bak koffie en misschien zelfs nog even een pakketje voor iemand (of zichzelf) meeneemt. Hoe vet is dat!

Ik hoop jullie daar te ontmoeten!