Vakantie is over…

Geschreven door Kitty Wieman

Vakantie… Het lijkt altijd zo ver weg, maar als je het dan uiteindelijk hebt, is het ook weer zó voorbij!

En begrijp me niet verkeerd, want ik ben gek op mijn werk, maar wanneer de kinderen nog thuis zijn, werk je toch minder lekker vanuit huis. Ik denk dat meerdere mensen hierover mee kunnen praten.

September zit al weer aardig vol. Ben ik weer heel blij mee! En uiteraard; de last-minute-aanvragen heb je dan ook nog altijd. 🙂

Ik heb weer zin om te starten met de workshops, de evenementen en toch ook wel de cadeauverpakkingen, maarrrr… Als je in de webshop kijkt zie je dat het enorm geslonken is. De pakketen staan er niet meer tussen! Helaas moest ik hierin gaan snijden, want anders wordt het te veel. Betekent niet dat ik ermee stop, maar het wordt nu in mindere mate aangeboden. Houd Insta en Facebook in de gaten, want daarin zet ik de gemaakte pakketten die je nog gewoon kunt kopen. 🙂

Voor nu, voor de gene die nog vakantie hebben: geniet er lekker van!
Voor allen die alweer (een tijdje) aan het werk zijn: geniet er óók van!